Cursuri VALSUL MIRILOR

VALSUL MIRILOR

MOMENTUL SPECIAL AL SERII

Uneori chiar și un mic detaliu poate schimba toată seara în ceva excepțional.
O adevarată poveste de dragoste spusă prin dans și priviri neîntrerupte, unde fiecare pas pe care o să-l faceți pe ring șoptește bucățele din povestea voastră de iubire .O nuntă extraordinară începe cu primul dans. Al vostru!

Primul dans ca și proaspăt căsătoriți trebuie să fie ceva memorabil, și pentru că este nunta voastră, soluția pe care v-o propunem este să vă concepem o coregrafie care să vă reprezinte, eventual pe melodia voastră preferată. Astfel nici un vals al miresei nu va seamăna cu altul, cu atât mai mult cu cât povestea voastră este unică!

Alegerea dansului mirilor este de cele mai multe ori o alegere emoțională. Adesea pornește de la o melodie cu o semnificație deosebită, iar uneori este legată de o imagine conturată în mintea miresei, despre cum ar trebui să se desfășoare acest moment special din cadrul nunții.

Dansul mirilor trebuie să reflecte din plin personalitatea voastră. Sub îndrumarea instructorilor WOW DANCE, 6 ședințe  vor fi suficiente pentru a deprinde pașii de bază ai stilului.

Lecțiile de dans, pe ritm de vals vienez, vă vor ajuta să asociați ritmul cu tehnica, căpătând naturalețe și permițând să lucrați lucruri fundamentale legate de estetica dansului, dând, astfel, elenganță și fluiditate mișcărilor. De ce vals? Pentru că valsul este elegant, rafinat, delicat. Este nemuritor și nu se demodează niciodată. Este indicat să acorzi o deosebită atenție alegerii melodiei pentru dansul vostru de deschidere.  În cazul în care nu aveți deja o melodie aleasă, putem face alegerea melodiei împreună, sfătuindu-ne și alegând în funcție de preferințele și personalitatea dumneavoastră.

Garantam că vă veți distra de minune și, mai mult de atât, în seara nunții vă veți simți mândrii, încrezători și împliniți !

WOW Dance (1

Elena & Marian

Ioana & Vali

Mireasa pentru fiul meu - Mihaela & Mihai

BALETUL WOW DANCE

UN EVENIMENT WOW!

Momentele importante din viața dumneavoastră pot fi animate și diversificate, astfel încât orice petrecere se poate transforma într-un eveniment de proporții pe care nici un invitat nu îl va uita ușor.

Trupa de dans este alcătuită din dansatori porfesioniști ce au o maturitate scenică, cu studii coregrafice în domeniul dansului și atitudine profesionistă faţă de clienţi și evenimentele petrecute. Colectivul vă pune la dispoziţie show-uri artistice de zile mari care au la bază stiluri variate de dans, axat fiind pe profesionalism și originalitate.

Într-o lume a dansului în care fanteziile pot deveni realitate, stilul pe care îl abordează trupa reprezintă un amestec de dans sportiv, dans modern și balet clasic.

Baletul WOW Dance vă stă la dispoziție cu trei sau mai multe perechi de dansatori ce pot prezenta o abordare largă și variată a stilurilor de dans, aducând pe ring coregrafii deosebite, momente artistice și costume specifice fiecărui stil abordat, precum și reprize de dans alături de publicul invitat.

WOW Dance 8

URSITOARE

CONCEPT PROPRIU

Cele mai frumoase momente din viata unui om trebuie sa ramana in albumul sufletului!
Integrat in domeniul artei frumosului, baletul clasic este deseori considerat mai mult decat o exprimare nonverbala a elegantei, emotiilor si, de ce nu, a gandurilor si framantarilor omenesti.
Baletul WOW Dance este singura trupa de dans ce ofera publicului un moment de Ursitoare bazat pe tehnica dansului clasic.
WOW DANCE va garanteaza un moment de neuitat, reprezentat de cele mai gratioase zane Ursitoare, cu un concept coregrafic emotionant!
Trairile si emotiile transmise privitorilor, exprimate prin limbajul trupului va vor trimite pe taramuri de poveste, alaturi de muzica feerica a lui Tchaikovsky.
Basmul creat este menit sa aduca petrecerii dumneavoastra bucuria si culoarea sufletelor privitoare, doar din dragostea pentru muzica, ritm si dans.