Dansatori Evenimente

BALETUL WOW DANCE

UN EVENIMENT WOW!

Momentele importante din viața dumneavoastră pot fi animate și diversificate, astfel încât orice petrecere se poate transforma într-un eveniment de proporții pe care nici un invitat nu îl va uita ușor.

Trupa de dans este alcătuită din dansatori porfesioniști ce au o maturitate scenică, cu studii coregrafice în domeniul dansului și atitudine profesionistă faţă de clienţi și evenimentele petrecute. Colectivul vă pune la dispoziţie show-uri artistice de zile mari care au la bază stiluri variate de dans, axat fiind pe profesionalism și originalitate.

Într-o lume a dansului în care fanteziile pot deveni realitate, stilul pe care îl abordează trupa reprezintă un amestec de dans sportiv, dans modern și balet clasic.

Baletul WOW Dance vă stă la dispoziție cu trei sau mai multe perechi de dansatori ce pot prezenta o abordare largă și variată a stilurilor de dans, aducând pe ring coregrafii deosebite, momente artistice și costume specifice fiecărui stil abordat, precum și reprize de dans alături de publicul invitat.

URSITOARE

CONCEPT PROPRIU

Baletul WOW Dance este singura trupa de dans ce ofera publicului un moment de Ursitoare bazat pe tehnica dansului clasic.
WOW DANCE va garanteaza un moment de neuitat, reprezentat de cele mai gratioase zane Ursitoare, cu un concept coregrafic emotionant!
Trairile si emotiile transmise privitorilor, exprimate prin limbajul trupului va vor trimite pe taramuri de poveste, alaturi de muzica feerica a lui Tchaikovsky….

CURSURI VALSUL MIRILOR

MOMENTUL SPECIAL AL SERII

Uneori chiar și un mic detaliu poate schimba toată seara în ceva excepțional.
O adevarată poveste de dragoste spusă prin dans și priviri neîntrerupte, unde fiecare pas pe care o să-l faceți pe ring șoptește bucățele din povestea voastră de iubire. O nuntă extraordinară începe cu primul dans. Al vostru!….

http://wowdance.ro
Baletul WOW Dance
Logo WOW Band
Formatia WOW Band
Web Site: www.wowband.ro