DESPRE

NOI

Baletul WOW Dance

Povestea Noastra

Momentele importante din viata dumneavoastra pot fi animate si diversificate, astfel incat orice petrecere se poate transforma intr-un eveniment de proportii pe care nici un invitat nu il va uita usor.

Membrii Baletului WOW DANCE sunt constienti ca doar pasiunea pentru muzica si dans nu sunt suficiente, astfel pregatirea lor consta in multe ore de munca pentru ca fiecare reprezentatie sa fie un real succes. Au o experienta bogata in domeniu, fiind absolventi ai Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” Bucuresti si ai studiilor superioare cu profil coregrafic si regizoral. Dansatorii a caror pasiune si mod de viata il reprezinta dansul, au la baza baletul clasic, dar abordeaza cu usurinta tehnica dansului modern si a dansurilor de societate. Angajati si colaboratori ai celor mai importante institutii Culturale din Bucuresti si din tara, membrii trupei au o vasta experienta artistica.

Trupa de dans este alcatuita din dansatori porfesionisti ce au o maturitate scenica, cu studii coregrafice în domeniul dansului si atitudine profesionista fata de clienti si evenimentele petrecute. Colectivul va pune la dispozitie show-uri artistice de zile mari care au la baza stiluri variate de dans, axat fiind pe profesionalism si originalitate. Dansatorii va vor încanta cu momente coregrafice spectaculoase, vor anima atmosfera dansand impreuna cu invitatii si vor aduce distinctia si energia de care petrecerea are nevoie.

WOW Dance - dansatori evenimente vor aduce un plus de culoare si energie evenimentului dumneavoastra. Trupa prezinta momente artistice tip ballroom si cabaret ( vals, dans anii 70’, charlestone, can-can), dansuri tip caracter (tiganesc, dans popular), precum si un moment de ursitoare format doar din elementele baletului clasic.

 Baletul WOW Dance va sta la dispozitie cu trei sau mai multe perechi de dansatori ce pot prezenta o abordare larga si variata a stilurilor de dans, aducand pe ring coregrafii deosebite, momente artistice si costume specifice fiecarui stil abordat, precum si reprize de dans alaturi de publicul invitat.

WOW Dance va ofera momente artistice pline de energie pentru cele mai importante evenimente din viața dumneavoastra! Fiind o trupă de dansatori profesionisti, evenimentul dumneavoastra va fi transformat intr-un adevarat spectacol, momentul coregrafic bucurand invitații si reusind sa-i transpuna intr-o atmosfera de eleganta si buna dispozitie pentru o seara WOW.

Se încarcă...