Cursuri Valsul Mirilor

CURSURI VALSUL MIRILOR

Uneori chiar și un mic detaliu poate schimba toată seara în ceva excepțional.
O adevarată poveste de dragoste spusă prin dans și priviri neîntrerupte, unde fiecare pas pe care o să-l faceți pe ring șoptește bucățele din povestea voastră de iubire .O nuntă extraordinară începe cu primul dans. Al vostru!

Primul dans ca și proaspăt căsătoriți trebuie să fie ceva memorabil, și pentru că este nunta voastră, soluția pe care v-o propunem este să vă concepem o coregrafie care să vă reprezinte, eventual pe melodia voastră preferată. Astfel nici un vals al miresei nu va seamăna cu altul, cu atât mai mult cu cât povestea voastră este unică!

Alegerea dansului mirilor este de cele mai multe ori o alegere emoțională. Adesea pornește de la o melodie cu o semnificație deosebită, iar uneori este legată de o imagine conturată în mintea miresei, despre cum ar trebui să se desfășoare acest moment special din cadrul nunții.

Dansul mirilor trebuie să reflecte din plin personalitatea voastră. Sub îndrumarea instructorilor WOW DANCE, 6 ședințe  vor fi suficiente pentru a deprinde pașii de bază ai stilului.

Lecțiile de dans, pe ritm de vals vienez, vă vor ajuta să asociați ritmul cu tehnica, căpătând naturalețe și permițând să lucrați lucruri fundamentale legate de estetica dansului, dând, astfel, elenganță și fluiditate mișcărilor. De ce vals? Pentru că valsul este elegant, rafinat, delicat. Este nemuritor și nu se demodează niciodată. Este indicat să acorzi o deosebită atenție alegerii melodiei pentru dansul vostru de deschidere.  În cazul în care nu aveți deja o melodie aleasă, putem face alegerea melodiei împreună, sfătuindu-ne și alegând în funcție de preferințele și personalitatea dumneavoastră.

Garantam că vă veți distra de minune și, mai mult de atât, în seara nunții vă veți simți mândrii, încrezători și împliniți!